weekendski en midweekski

Meer en meer mensen kiezen naast hun jaarlijkse skivakantie ook nog voor een korte trip naar de sneeuw. Via Reizen Van Laere hebt u een ruim aanbod : miniski, shortski, midweek of weekend. U reist in een comfortabele autocar in 'sleeping' class of 'dream' class en komt uitgerust aan op de bestemming. De skipas kunt u eventueel op voorhand reserveren. Zo geniet u maximaal van het aantal ski-dagen.

Plan je shortski via Reizen Van Laere in samenwerking met Landscape, de specialist in shortski's. De nadruk ligt op zo veel mogelijk skipret  tijdens uw korte vakantie in de sneeuw. We vertrekken in de vooravond uit België zodat we ‘s anderdaags kunnen genieten van het ontbijt in het hotelVóór 10 uur staat u al boven op de berg ! Naast het skiën is er tijd voor wellness en/of après-ski.   De dag van vertrek bieden wij nog een licht avondmaal aan en hebt u nog de mogelijkheid een douche te nemen in het hotel. We zijn tijdig terug in België, voor wie die dag nog naar het werk wil. Het hotelaanbod is heel uitgebreid, aarzel niet ons te raadplegen voor bijkomende info.

Praktische informatie

U reist in een comfortabele autocar waar u de keuze hebt tussen slaapzetels en slaapcouchettes. De pendelbus blijft niet ter plaatse.  Tijdens de weekends is er op sommige bestemmingen een reisleider aanwezig.  Er is een uitgebreid aanbod aan hotels gaande van 'basic' tot 4*+.  Ook qua ligging zijn er zowel hotels op de pistes als hotels waarbij je de plaatselijke skibus moet gebruiken om naar de skiliften te gaan.  Voor ieder wat wils, prijzen vanaf 395 euro autocar en verblijf inbegrepen. Interesse ? Contacteer ons !

Onze bestemmingen : 

  • Sella Ronda 
  • Kronplatz
  • Livigno
  • Ischgl
  • Arlberg