Vroeg boeken loont zich meer als ooit tevoren

De winter staat nog voor de deur maar bij Reizen Van Laere schijnt nu al de zon! Vorige zomer waren de last minutes schaars en duur en werd wie vroeg boekte dus wel degelijk beloond met de scherpste prijs. Bovendien bieden touroperators en hotels aantrekkelijke voorwaarden om nu al die fel begeerde klant over de streep te halen.

Een greep uit de voordelen

Naast hoge vroegboekkortingen zijn er extra kortingen tot wel 500 euro. Schrik dat het dossier zal aangepast worden met hoge brandstoftoeslagen ? Mits een klein bedrag bij te betalen bij boeking zet je de prijs vast en vermijd je onaangename verrassingen.

Tot 1 maand voor vertrek kan je je vakantie gratis omruilen (enkel bij TUI)

A la carte

Ben je niet zo een fan van georganiseerde reizen ? Wij zijn eveneens gespecialiseerd in reizen op maat. Geef ons de bestemming door en welke je voorkeuren zijn: cultuur, rust of zo veel mogelijk zien en wij stellen een mooie reis voor je samen

Luchthavenvervoer

Boek je een vliegvakantie bij ons dan kan je genieten van voordelig luchthavenvervoer. We zijn nog één van de weinige reisbureaus die dit vervoer in eigen beheer organiseren. Daardoor kunnen we dan ook de scherpste prijs bieden.

Reserveringskost

Boek je on-line via TUI dan betaal je 25 euro reserveringskost. Bij ons is dit slechts 10 euro, dus bespaar je 15 euro op elke boeking. Voor autovakanties betaal je zelfs geen reserveringskost