Silverjet Local Colours
Kleinschalige accommodaties via Silverjet

Fan van kleine hotels ?

Dan moet je beslist even een kijkje nemen in deze gloednieuwe brochure. Local Colours is een product van Silverjet dat wij je graag voorstellen. Kwaliteit: 10/10, originaliteit: 10/10, luxe: 10/10. Je vindt in deze brochure stuk voor stuk pareltjes van hotels. Boek je 1 van deze hotels bij Reizen Van Laere betaal je geen dossierkosten. Mooi meegenomen niet ?

Een voorsmaakje

Het hotel Terre Blanche Hotel spa is een exclusief resort dat deel uit maakt van een domein van 300 hectare. Het resort maakt deel uit van de European Golf Tour Destination en wordt omgeven door groene natuur en de prachtige natuurlandschappen van de Provence, vlakbij het pittoreske dorp Fayence. Verblijven in Terre Blanche is een totaal beleving, Genieten met hoofdletter G van zodra u aankomt in het hotel.

Provence Silverjet Hotel Terre Blanche

In Viareggio bevindt zich het majestueuze art-decohotel Plaza e de Russie. Ideaal gelegen langs de mooie promenade van de stad. Hier geniet u niet alleen van de stranden, maar ook van een verrukkelijk diner in het met een Michelin-ster bekroonde restaurant Lunasia.

Plaza e de Russie Silverjet Viareggio

Het luxe Caesars Gardens Hotel & Spa op Rhodos wordt omgeven door steile heuvels, mediterrane tuinen en de azuurblauwe Egeïsche Zee. Het hotel biedt een bohemien sfeer, waarin de lokaal vervaardigde meubelen de elegante, rustieke kamers en suites sieren.

Nieuwsgierig geworden ?

Dit is een heeeeeeeel kleine greep uit het aanbod. Boek je één van de hotels uit deze Local Colours collectie is er bij een vliegvakantie steeds de toegang tot de lounges op Zaventem, aparte check-in en prive transfer ter plaatse inbegrepen.


Vraag nu een offerte aan – mailto:hilde@reizenvanlaere.be of bel 03/760.16.16 of ga langs in 1 van onze kantoren