Beekse Bergen

Op slechts 1u rijden van Antwerpen

Vroegboekkortingen

Jonge gezinnen en 55+ kortingen

Verschillende safari’s mogelijk

Attractiepas

(gratis toegang tot Dierenrijk Nuenen, luchtvaartmuseum, Aquazoo Leeuwarden en Zooparc Overloon)

Huisdieren toegelaten

 

De Beekse Bergen is een uitgestrekt domein met enerzijds het vakantiepark waar je kan logeren, speelland en het Safaripark zelf. Het domein ligt op ongeveer 7 km van het centrum van Hilvarenbeek en Tilburg. Een verblijf in het vakantiepark met zicht op de wilde dieren zal je kinderen zeker kunnen bekoren.

Het vakantiepark

Bij aankomst in het vakantiepark krijg je dadelijk aan de informatiebalie heel wat toeristische info over de streek en over het safaripark zelf. Een restaurant en snackbar maken deel uit van het park en in de supermarkt kan je de inkopen doen. Op het domein kan je fietsen, bolderkarren en waterfietsen huren. Er is ook een wasserette. Je kan logeren in het vakantiepark of in het safaripark waar je vanuit je huisje uitkijkt over het vlaktes met wilde dieren. Het lijkt wel of je in één of ander ver land op safari bent!

Safaripark

In het safaripark zijn ongeveer 1500 wilde dieren gehuisvest. Je kan verschillende safari’s doen : te voet, met de bus, met de boot of met de eigen wagen.

Speelland

In het speelland zullen de kinderen zich beslist vermaken. Er zijn tal van waterattracties zoals de Aquashuttle en de Splash. Niet zo een waterratten ? Dan vermaken de kinderen zich wellicht bij de speeltoestellen zoals luchttrampolines, schommels, glijbanen. Op het avontureneiland is er een touwbrug en een trekvlot.

Accomodaties

Je verblijft in Chalets en Jungalows tot 6 personen met 3 slaapkamers. Mits toeslag kan je het ontbijt of gourmet aan de chalet of jungalow laten leveren. Je kan ook kiezen voor het Safari Resort Beekse Bergen waar je verblijft in een lodge aan de savanne of aan een echte leeuwenvlakte. De lodges zijn tot 8 personen en op het safaripark gelegen.

Beekse Bergen
  • Vereiste info

  • Optioneel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de leukste reistips, geweldige promo’s of ontvang onze reisverhalen in je mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.