Roemenië wordt doorkruist door de Karpaten, een wilde oceaan van dennenbomen en oude gezonken bergen. Daarnaast heeft het de mooiste stranden rond de Zwarte Zee en de absolute topper is de Donau Delta: een waar vogelparadijs. Maar Roemenië is ook het land van de Wellness, Thalasso en Spa door zijn over aanbod aan minerale en thermale bronnen. Dit in combinatie met een strandvakantie en een ideale prijs/kwaliteitsverhouding maakt uw vakantie onvergetelijk. Interesse in een vermagering- of ‘detox’ kuur? Dan bent u in Roemenië aan het juiste adres!

Citytrip Boekarest

Boekarest is een Kosmopolitische stad, versierd met uitgestrekte boulevards en architecturale rijkdom. Vaak wordt Boekarest ‘klein Parijs van de Balkan’ genoemd. U logeert al vanaf 50 euro per persoon per nacht in kamer en ontbijt in een 4*hotel.

Strandvakantie

Strandvakantie: Roemenië heeft een uitgebreid aanbod aan 4* hotels aan de kust. De prijzen variëren van 32 euro per nacht met ontbijt en 120 euro voor All In. De meeste hotels hebben een uitgebreide Spa en heel wat wellness mogelijkheden.

De Karpaten

De Karpaten: in dit gebergte klopt het hart van Roemenië. Wouden waar je naast beren en wolven Middeleeuwse kastelen vindt. Dit gebied is geklasseerd en beschermd op de Unesco werelderfgoedlijst. We bieden een groepsreis van 7 dagen aan met  een gegarandeerd vertrek.

De Donau Delta

Ontdek de Donau Delta aan boord van ‘le Martin Pêcheur’: Le Martin Pêcheur is een comfortabel drijvend hotel. Het restaurant serveert lokale specialiteiten op basis van vis en lokale gerechten. De Donau Delta is een waar natuurparadijs met een doolhof aan kanalen, moerassen, meren, zandduinen en rietvelden. Aan boord zijn maximum 8 personen en u logeert er in vol pension. Prijs vanaf 1.200 euro per persoon in vol pension, vlucht inclusief.

Thalasso

Het Ana Aslan Health & Spa 4* biedt een breed gamma aan gepersonaliseerde programma’s welke in het bijzonder worden aanbevolen voor alle reumatische aandoeningen. Een verplicht medisch bezoek is inbegrepen bij de verzorgingen.

Therapeutisch pakketten worden altijd uitgevoerd onder controle en toezicht van hooggekwalificeerde en gespecialiseerde artsen die een attent en efficiënt paramedisch team leiden. De twee zwembaden (waarvan een overdekte) worden gevoed door het zeewater van het Techirghiol meer, waarvan men ook de modder haalt die gebruikt wordt bij het bedekken van het lichaam. Er zijn therapieën om de immuniteit te stimuleren, het lichaam te herbronnen en het “burned-out” syndroom te bestrijden. Net zoals preventieve behandelingen tegen stress. U kiest zelf een behandeling uit een ruim aanbod aan genezende en/of cosmetische behandelingen. Een therapie package, verdeeld over 6 dagen  is er al vanaf 176 euro.

Tot slot

Roemenië is een veelzijdige bestemming dat u zowel in groep als op uw eentje kunt verkennen. Cultuurfanaten komen er zeker aan hun trekken en natuurliefhebbers beleven er echte hoogdagen. Wie droomt van betaalbare schoonheidsbehandelingen is er aan het juiste adres. Helaas kunnen we onmogelijk alle rondreizen, therapieën, hotels enz… op onze site voorstellen.  Interesse in deze bestemming ? Geef ons uw wensen door en wij stellen het perfecte pakket voor u samen ! De brochure met tal van mogelijkheden kunt u bij ons ophalen.

Roemenië
  • Vereiste info

  • Optioneel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de leukste reistips, geweldige promo’s of ontvang onze reisverhalen in je mailbox!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.