Reizen Van Laere Donau cruise

v.a. € 2.950

Zeer persoonlijke service

2022: geen singletoeslag

Het personeel is altijd discreet aanwezig

Ruimte aan boord : de ruimte per persoon en de beperking van het aantal passagiers, geven u een ruimtelijk comfort.

Top gastronomie op Michelin niveau

Prive excursies mogelijk

Een fijne selectie van routes en bestemmingen, unieke belevingen aan boord alsook tijdens de uitstappen.

Een ruim aanbod van luxe op Europese waterwegen: Geniet in 2022 van het mooie aanbod en de luxe aan boord van de Crystal Mozart, gekend als de “Koningin van de Donau”. GOED NIEUWS VOOR SINGLE REIZIGERS – Er zijn 38 “window suites” aan boord voorzien voor single reizigers zonder toeslag (afvaarten 2022). Door het aantal single kajuiten op te trekken, wordt de capaciteit van het aantal passagiers aan boord herleid tot 120 gasten. Kortom, het is genieten van nog meer ruimte én dit aan boord met het Europese rivierschip met de beste verhouding passagiers/crew : 1 tot 1,47 !

Geniet van de tweedaagse (met overnachting aan boord) in Wenen en Boedapest, beiden betoverend mooi en rijk aan Unesco Werelderfgoed. De imposante basiliek van Esztergom, het moderne Bratislava, het bekoorlijke Salzburg, Linz en de Wachau Vallei… alles in één cruise !

Oostenrijk

Wenen, hoofdstad van de historische Dubbelmonarchie, blijft fascineren met die fraaie stadstuinen, rijkelijke paleizen en de befaamde Ringstrasse…. Maar Oostenrijk is ook de magische Wachau Vallei met de zo typische postkaartlandschappen bezaaid met in terrasbouw opgetrokken wijngaarden en bijzonder charmante dorpen. Tenslotte ontdekt u ook het historische Linz van waaruit u Salzburg kan bezoeken.

Hongarije

Als één van ’s lands oudste steden, bezit Esztergom de indrukwekkend grote basiliek die de Donauvallei beheerst.  Wie Boedapest voor het eerst bezoekt, zal gecharmeerd worden door beide zijden van de stad: Buda en Pest. Het indrukwekkende Parlementsgebouw, de Burchtheuvel, de Matthiaskerk met zijn kerkschat en het Vissersbastion… is er zoveel te zien.

Slowakije

Ontdekking van Bratislava. Tegen het profiel van een moderne stad, zien we nog de vele sporen van een rijk verleden met o.a. de patriciërshuizen, St.-Maartenkathedraal en het kasteel vanwaar het zalig genieten is van een vergezicht over de stad en aanpalende wijngaarden.

Voorzieningen

Er zijn maar liefst 3 restaurants aan boord : Waterside, Bistro en Blue. Top gastronomie die gerust een Michelin ster waard is. Voor het entertainment kan u terecht in de verschillende lounges & bars : Vista bar, Palm Court, Cove piano bar, Vintage Room. Intieme momenten beleeft u in de Connoisseur Club of in de bibliotheek. Op het zonnedek zijn er ruim voldoende ligzetels. Voor de actieve beleving is een binnenzwembad, spa, sauna & stoomcabines en een Fitness Center.

Inbegrepen
 • All-inclusive alle maaltijden selectie van dranken, champagne & wijnen
 • ruim aanbod van inbegrepen uitstappen
 • WiFi
 • fietsen ter beschikking
 • luchthaventransfers ter plaatse
Niet inbegrepen
 • persoonlijke uitgaven
 • annulerings- en/of reisverzekering
 • uitgaven tijdens de excursies
Reizen Van Laere Donau cruise
 • Vereiste info

 • Optioneel

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de leukste reistips, geweldige promo’s of ontvang onze reisverhalen in je mailbox!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.