8 -daagse individuele motorreis Fly & Bike met verblijf in hotels- Spanje

Voor iedereen die geen zin heeft om met zijn motor naar Spanje te rijden of te laten transporteren is er nu de mogelijkheid om een Fly &Bike reis te boeken naar Andalusië. Je vliegt vanuit AMS of BRU naar Malaga. Aangekomen in het hotel staat er zo goed als nieuwe BMW motor voor je klaar om deze prachtige streek mee te ontdekken. Zo kom je o.a. langs het dorpje Ronda. De weg naar daar dit dorpje wordt door veel motorwerken en journalisten gebruikt voor banden testen of het testen van nieuwe modellen. Tijdens deze reis door je meerdere, zeer comfortabele hotels aan. Na een dag genieten in de volle zon ligt er bij elk hotel een zwembad op je te wachten zodat je een verfrissende duik kunt nemen. Tijdens de boeking zouden we dan ook graag van je vernemen welke motor je wilt. De motors uit klasse A zijn inbegrepen in de prijs (BMW F700GS of BMW F750GS), wilt u klasse B dan dient u een toeslag van € 320 bij te betalen. Klasse A + B zijn incl CDW en TP verzekering, navigatiesysteem en 3 delig kofferset. In beide gevallen zijn ook verlaagde modellen beschikbaar (motorhuur Hertz).

Dag 1

Vlucht naar Malaga, bij aankomst neem je een taxi naar het verhuurstation (€ 15) waar je daar de motor kunt ophalen. Nadat de bagage in de koffers is gedaan is het tijd om de eerste kilometers van de reis naar het hotel in Antequera te maken. U verblijft in Hotel Finca Eslava.

Dag 2: Antequera- Granada (ca 280 km)

Je rijdt vandaag binnendoor via Acueducto del Aguila en Kasteel Solobrena naar Granada toe. Onderweg geniet je van de aangename temperatuur en de mooie vergezichten, het moderne 4* Marcia Real de la Alhambra met parkeergarage is een ideale plaats om te ontspannen na een mooie dag rijden onder de Spaanse zon.

Dag 3: Rondrit langs Polopos of stadsbezoek (ca 280 km)

Vandaag kun je kiezen tussen en rondrit om de omgeving of een bezoek aan de stad Granada. Tijdens de rondrit door het prachtige Andalusië kom je onder andere langs het dorpje Polops. Voor sommige bekend van het TV programma “het Spaanse dorp Polopos”waar 5 NL koppels zijn gaan wonen en gevolgd worden door de camera’s.

Dag 4: Granada- Almeria (ca 250 km)

De route vandaag gaat van Granada naar Almeria. De route loopt over het bergachtige Sierra Nevada, een bergketen met 16 bergtoppen. De hoogste bergtop is ruim 3400m hoog. De kronkelende wegen tussen al deze bergen gecombineerd met de mooie natuur zorgen voor puur motorplezier. Overnachting hotel Barcelo Cabo de Gata.

Dag 5: Rondrit langs Fort Bravo (ca 260 km)

Hoogtepunt van deze rit is een bezoek aan het cowboy stadje Fort Bravo in de Tabernas woestijn. In dit stadje zijn cowboy films uit de jaren 60-70 opgenomen bijv A fist full of dollars en The good, the bad and the ugly. Maar ook nu nog is het decor voor dit soort films. Bezoek aan deze woestijn kan alleen in het voorjaar. Vanaf juni loopt de temperatuur op tot ca 48 graden.

Dag 6: Almeria- Antequera (ca 290 km)

Je rijdt vandaag weer terug naar het hotel in Antequera. Je volgt de rand van het Nationaal Park Sierra Nevada met haar hoge bergtoppen en passeren vervolgens het Nationaal park Sierras de Tejada. Geniet van de vele bochten en gezellige Spaanse dorpjes die deze route je te bieden heeft, verblijf in Hotel Finca Eslava.

Dag 7: Rondrit langs Ronda (ca 300 km)

Vandaag maak je een rondrit waar je via Marbella het indrukwekkende Ronda passeren, met overblijfselen uit de Romeinse tijd. Tussen de plaatsen Ronda en Malaga ligt een weg waar menig motorrijder al eens mee te maken heeft gehad, zonder daar zelf ooit gereden te hebben. Deze weg wordt namelijk regelmatig gebruikt voor bandentesten, het testen van motoren of door een horde journalisten die een nieuw model uitproberen van de fabrikant. En deze weg kiezen ze niet voor niets. De kwaliteit van het asfalt is zeer goed en de bochten lijken wel niet op te houden. Voeg daar het prachtige uitzicht onderweg aan toe en je hebt direct beeld van hoe je motorvakantie in Andalusië eruit zult zien. Goed asfalt,veel bochten,mooi uitzicht en veel zon!
Je verblijft ook hier in Finca Eslava.

Dag 8: Vlucht Malaga- Brussel of Amsterdam

Je rijdt vandaag terug naar het verhuurstation waar de motor wordt ingeleverd, per taxi naar de luchthaven voor terugvlucht.

Inbegrepen
 • Retourvlucht AMS- Malaga met Transavia (goedkoopste klasse) evt andere maatschappij of andere luchthaven is mogelijk, prijs op aanvraag
 • 8 dagen motorhuur klasse A
 • Navigatiesysteem op de huurmotor + 3 delige kofferset
 • 7 nachten op basis van logies+ ontbijt
 • GPS routes voor je navigatie
Niet inbegrepen
 • Persoonlijke uitgaven
 • Overige maaltijden/ dranken
 • Reis + ann verz
andalusie
 • Vereiste info

 • Optioneel

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de leukste reistips, geweldige promo’s of ontvang onze reisverhalen in je mailbox!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.