v.a. € 1.665

Dit programma is slechts een voorbeeld van wat mogelijk is. U kunt zowel in 3* als in 4* hotels logeren. De vakantie verlengen kan ook, voldoende mogelijkheden om de Kanaaleilanden te ontdekken. Vraag er naar !

Dag 1 Rotterdam-Guernsey

U vliegt rechtstreeks vanaf Rotterdam naar Guernsey en wordt door onze lokale vertegenwoordiger opgewacht bij aankomst te Guernsey en naar het hotel gebracht. U overnacht in Guernsey.

Dag 2 en 3 Guernsey

Ontdek de pracht en het groen van Guernsey per fiets. Er zijn heel wat kleine gezellige wegen die over het hele eiland lopen en waar je mag rijden met een maximale snelheid van 24 km per uur (= 15 mph). Fietsers, voetgangers en paardrijders hebben hier voorrang. Maak een fietstocht langs de noordelijke kust van Guernsey en ontdek mooie zichten op de kustlijn en mooie smalle paden. Rij zeker naar Jerbourg en langs de kliffen in het Zuiden met zicht op de andere Kanaaleilanden en Frankrijk. U overnacht in Guernsey. Toer eiland langs de kust ongeveer 55 km.

Dag 4 Sark

Sark is met zijn 35,5 km lange kustlijn het smalste van de vier hoofdeilanden, echter wel historisch interessant en middeleeuws charmant. Omdat er op Sark geen gemotoriseerd vervoer is, uitgezonderd enkele tractoren, is de fiets natuurlijk het uitgelezen transportmiddel om dit eiland te ontdekken. Breng zeker een bezoek aan “La Seigneurie Gardens, één van de meest populaire bezienswaardigheden van Sark. Rij ook naar het zuiden van het eiland, naar Little Sark (klein Sark) en geniet van spectaculaire zichten vanop de landengte “La Coupée”. Overtocht naar Sark en terug is per ferry. U overnacht in Guernsey.

Dag 5 Jersey

U wordt naar de haven gebracht voor uw ferry naar Jersey. Bij aankomst te Jersey wordt u door de lokale vertegenwoordiger opgewacht en naar uw hotel gebracht. U overnacht in Jersey.

Dag 6 Jersey

Jersey heeft een ruim aanbod aan gevarieerde fietsroutes om het eiland te ontdekken. Ze verschillen allen in lengte en moeilijkheidsgraad. Zo is er bijvoorbeeld de route van de spoorlijn (Railway walk), die u vanuit St. Helier, langs de zuidkust en de voormalige spoorlijn, naar één van Jersey’s bekendste bezienswaardigheden leidt, de vuurtoren “Corbière”. Of ontdek de groene lanen van Jersey die u door het centrum van het eiland leiden, terwijl u al fietsende, de rustige valleien en historische bezienswaardigheden kunt ervaren. Hierbij denken we dan bijvoorbeeld aan het Hamptonne Country Life museum of de Jersey War Tunnels daterend uit de tweede wereldoorlog. Toer langs de kustlijn: ongeveer 60 km
U overnacht in Jersey.

Dag 7 Jersey

Jersey heeft een ruim aanbod aan gevarieerde fietsroutes, waaruit u kunt kiezen, om het eiland te ontdekken. Ze verschillen allen in lengte en moeilijkheidsgraad. Zo is er bijvoorbeeld de route van de spoorlijn (Railway walk), die u vanuit St. Helier, langs de zuidkust en de voormalige spoorlijn, naar één van Jersey’s bekendste bezienswaardigheden leidt, de vuurtoren “Corbière”. Of ontdek de groene lanen van Jersey die u door het centrum van het eiland leiden, terwijl u al fietsende, de rustige valleien en historische bezienswaardigheden kunt ervaren. Hierbij denken we dan bijvoorbeeld aan het Hamptonne Country Life museum of de Jersey War tunnels daterend uit de tweede wereldoorlog. Toer lagst de kustlijn: ongeveer 60 km
U overnacht in Jersey.

Dag 8 Terugvlucht naar Rotterdam

U wordt op het einde van de reis naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht naar Rotterdam.

Inbegrepen
 • Vluchten per Flybe/Blue Islands van Rotterdam naar Guernsey en terug van Jersey (taksen en bagage inbegrepen)
 • 7 overnachtingen op basis van kamer en ontbijt
 • Fiets op Jersey en op Guernsey (2 dagen per eiland) en Sark
 • transfers ter plaatse
 • overtocht met Condor Ferries
Niet inbegrepen
 • maaltijden, dranken en persoonlijke uitgaven
 • entreegelden bezienswaardigheden
 • verzekeringen
Jersey lighthouse
 • Vereiste info

 • Optioneel

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de leukste reistips, geweldige promo’s of ontvang onze reisverhalen in je mailbox!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.