v.a. € 1595

De prijs is voor een gezelschap van 4 personen

Supplement indien 2 personen : 335 euro per persoon

Verlenging mogelijk

Een combinatie met andere Emiraten mogelijk

Bezoek tijdens deze zesdaagse trip naar Dubai de Expo 2020 die omwille van Corona pas doorgaat eind 2021 begin 2022. In deze korte trip nemen we je mee naar Dubai, het land van de superlatieven. Een tweedaags bezoek aan de Expo is inbegrepen. Wie nog verder van de aangename temperaturen wenst te genieten, kan deze reis verlengen met een strandverblijf.

Dag 1: Brussel-Dubai

Verrek vanuit Zaventem naar Dubai. Bij aankomst onthaal door de lokale correspondent en transfer naar hotel Al Seef Heritage, Curio Collection by Hilton****.

Dag 2: DUbai

Na het ontbijt vertrekt u om deze unieke en spectaculaire metropool te ontdekken. U begint bij Bastakya, het oude gedeelte van de stad met haar gesofisticeerde residenties, omringd door hoge muren om de intimiteit van de burgers te vrijwaren. U bezoekt het Dubai museum gelegen in de oude burcht Al Fahidi. In een lokale taxiboot (abra) doorkruist u de Creek om het district Deira te bereiken en er de goudsoeks te bezoeken. Hierna wordt u meegenomen op een panoramische rondrit door het Moderne Dubai met verschillende fotohaltes aan o.a. de Jumeirah moskee en het hotel Burj Al Arab. Het middagmaal wordt in een lokaal restaurant genomen. Vervolgens bezoekt u de Burj Khalifa, dat met zijn hoogte van 824m het hoogste gebouw ter wereld is. Aangezien de terugkeer op eigen houtje is raden we aan zeker het shopping center te bezoeken en te wachten tot de show met de dansende fonteinen begint.

Dag 3 en 4: bezoek aan de Expo

Er zijn 2 dagen voorzien om de Expo2020 te bezoeken. Het thema van Expo 2020 Dubai luidt  ‘Connecting Minds, Creating the Future’. Het Belgisch paviljoen is niet alleen een tentoonstellingsruimte, er is ook een gastronomisch restaurant, winkels en een business center.

Dag 5: Dubai

Vrije voormiddag om verder op ontdekking te gaan. U kunt zich gemakkelijk verplaatsen via de Hop on Hop Off bussen.  In de namiddag stapt u in een 4×4 jeep voor een rit over de enorme zandduinen.  ‘ s Avonds geniet u van een mooie zonsondergang gevolgd door een BBQ  met traditionele muziek.

Dag 6: Dubai – Brussel

Transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Brussel.  Hebt u zin om uw verblijf in Dubai te verlengen, vraag ons naar de mogelijkheden. Er is nog voldoende te zien en te beleven!

Inbegrepen
 • Rechtstreekse vluchten met Emirates, bagage en taksen
 • 5 overnachtingen in het vermelde hotel of gelijkwaardig
 • De vermelde maaltijden
 • Engels- of Franssprekende lokale gids
 • Alle bezoeken, ingangsgelden en transfers met a/c wagen
 • Documentatiemap per kamer
Niet inbegrepen
 • Persoonlijke uitgaven en overige maaltijden
 • Gebruikelijke fooien (Richtlijn: $ 5/dag per persoon voor de gids en $ 4 voor de chauffeur)
 • Toeristentaks
 • Verzekeringen
expo2020

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de leukste reistips, geweldige promo’s of ontvang onze reisverhalen in je mailbox!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Luchthaven vervoer

Als klant van Reizen Van Laere kan je samen met je vliegvakantie de transfer naar de luchthaven reserveren aan voordeeltarieven. We verzorgen het vervoer naar alle Belgische en Nederlandse luchthavens en naar de voornaamste Nederlandse cruisehavens.

U vindt niet wat u zoekt?

Niet gevonden wat je zocht?
Neem contact met ons op.

Licentie A1751  Lid van VVR, verzekerd tegen onvermogen bij Amlin verzekeringen

 • Vereiste info

 • Optioneel

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de leukste reistips, geweldige promo’s of ontvang onze reisverhalen in je mailbox!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.